iema Dulang Hantaran Masih Aktif

Assalamualaikum semua… Semalam baru customer ambil dulang untuk pihak lelaki dan perempuan… Saja tanya diorg dari mana dapat tahu iema buat dulang? Katanya tgk kat blog. So, iema pun rasa nak update la blog iema ni… Seronok jugak buat sewa dulang nih. Sebab senang pasangan pengantin, takyah nak risau nak buat gubahan hantaran. Macam 4 … More iema Dulang Hantaran Masih Aktif

Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

Assalamualaikum semua… Hadusss… Lama betul tak update blog ni sampai dah tak reti lak nak tulis apa… Untuk pengetahuan semua, iema masih lagi menjalankan perniagaan sewaan dulang hantaran tetapi kali ini iema share dgn sepupu iema nama eena. Eena tinggal di PJ. Jadi sesiapa yg dok dekat dgn rumah Eena boleh ambil kat dia. so… … More Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

Dulang Hantaran White Exclusive

Dulang hantaran untuk disewa… Tema white n peach… RM20 sahaja sangat murah… Kenapa bayar lebih untuk hantaran majlis pertunangan dan perkahwinan anda? Guna pun sekali jer… Tak perlu membazir kot sebab lepas tu simpan buat pekasam… Jadi, marilah sewa dengan saya… Berbaloi-baloi… SMS atau Wassap saya iema 0194787442. Area selayang… Tapi bole sewa jika majlis … More Dulang Hantaran White Exclusive

Promosi Dulang Hantaran Murah Pada Harga Sewa RM20

Kepada pasangan bakal pengantin dan tunang sila hubungi atau sms saya jika berminat dengan tawaran ini. Bayaran deposit hanya RM50 sahaja. Bayaran deposit ini sebagai booking pada tarikh kenduri anda. Dulang boleh diambil seminggu sebelum kenduri dan pemulangan seminggu selepas kenduri. Boleh datang tengok dulu dulang ini. Jika berminat baharu buat bayaran deposit. Hubungi atau … More Promosi Dulang Hantaran Murah Pada Harga Sewa RM20

9 Dulang Hantaran SSF White Exclusive Untuk Disewa

9 dulang SSF untuk disewa bermula pada penghujung bulan Mei 2012. Dulang ini dibeli di SSF pada harga RM138.00 sedulang. Saya ingin menyewakannya pada harga hanya RM25 untuk dulang kosong. Jika sewa dengan gubahan bunga sedia ada warna soft pink hanya RM30 sedulang (hanya perlu letak barang sahaja). Terdapat 9 dulang kesemuanya. Kepada yang berminat … More 9 Dulang Hantaran SSF White Exclusive Untuk Disewa