iema Dulang Hantaran Masih Aktif

dulang-hantaran2

Assalamualaikum semua…

Semalam baru customer ambil dulang untuk pihak lelaki dan perempuan…

Saja tanya diorg dari mana dapat tahu iema buat dulang? Katanya tgk kat blog.

So, iema pun rasa nak update la blog iema ni… Seronok jugak buat sewa dulang nih. Sebab senang pasangan pengantin, takyah nak risau nak buat gubahan hantaran. Macam 4 tahun lepas masa iema kahwin tu penat woo buat dulang kul 4pagi baru tido… huhuhu…

Tapi kalau iema sewakan dulang ni, memang senang sangat pasangan pun tak pening kepala. Takdelah jadi mcm iema dulu tak tido malam… huhuhu… mata panda esoknyer… kurang la skit seri pengantin… huhuhu

Sedih kalau ingat balik. Tapi happy dah kahwin… haha

Alhamdulillah, dapat juga ikut sunnah sbb kawin. Syukur jodoh sampai walaupun umur dah lebih sikit. hehehe

Apala iema mengarut nih??? Ok yer… So, wasap lah iema yer… 0194787442. Call pun boleh, tapi kalau tak angkat jgn angry yer… hihuhi…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s