Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

10848035_640641939390930_5997626914395314321_n dulang hantaran2 dulang hantaran1 1013645_641214289333695_6358263346646153425_n dulang hantaran iema

Assalamualaikum semua…

Hadusss… Lama betul tak update blog ni sampai dah tak reti lak nak tulis apa…

Untuk pengetahuan semua, iema masih lagi menjalankan perniagaan sewaan dulang hantaran tetapi kali ini iema share dgn sepupu iema nama eena. Eena tinggal di PJ. Jadi sesiapa yg dok dekat dgn rumah Eena boleh ambil kat dia.

so… iema copy paste jelah dr post sblm ni… hihi…

Dulang hantaran untuk disewa…

RM20(dulang square) / RM25(dulang pumpkin cinderella)

Kenapa bayar lebih untuk hantaran majlis pertunangan dan perkahwinan anda?

Guna pun sekali jer… Tak perlu membazir kot sebab lepas tu simpan buat pekasam… Jadi, marilah sewa dengan saya… Berbaloi-baloi…

SMS atau Wassap saya iema 0194787442. Area selayang…

Tapi bole sewa jika majlis anda luar KL…

Ambil seminggu sebelum majlis dan pulangkan seminggu selepas majlis.

Deposit utk booking tarikh RM50.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s