iema Dulang Hantaran Masih Aktif

dulang-hantaran2

Assalamualaikum semua…

Semalam baru customer ambil dulang untuk pihak lelaki dan perempuan…

Saja tanya diorg dari mana dapat tahu iema buat dulang? Katanya tgk kat blog.

So, iema pun rasa nak update la blog iema ni… Seronok jugak buat sewa dulang nih. Sebab senang pasangan pengantin, takyah nak risau nak buat gubahan hantaran. Macam 4 tahun lepas masa iema kahwin tu penat woo buat dulang kul 4pagi baru tido… huhuhu…

Tapi kalau iema sewakan dulang ni, memang senang sangat pasangan pun tak pening kepala. Takdelah jadi mcm iema dulu tak tido malam… huhuhu… mata panda esoknyer… kurang la skit seri pengantin… huhuhu

Sedih kalau ingat balik. Tapi happy dah kahwin… haha

Alhamdulillah, dapat juga ikut sunnah sbb kawin. Syukur jodoh sampai walaupun umur dah lebih sikit. hehehe

Apala iema mengarut nih??? Ok yer… So, wasap lah iema yer… 0194787442. Call pun boleh, tapi kalau tak angkat jgn angry yer… hihuhi…

Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

10848035_640641939390930_5997626914395314321_n dulang hantaran2 dulang hantaran1 1013645_641214289333695_6358263346646153425_n dulang hantaran iema

Assalamualaikum semua…

Hadusss… Lama betul tak update blog ni sampai dah tak reti lak nak tulis apa…

Untuk pengetahuan semua, iema masih lagi menjalankan perniagaan sewaan dulang hantaran tetapi kali ini iema share dgn sepupu iema nama eena. Eena tinggal di PJ. Jadi sesiapa yg dok dekat dgn rumah Eena boleh ambil kat dia.

so… iema copy paste jelah dr post sblm ni… hihi…

Dulang hantaran untuk disewa…

RM20(dulang square) / RM25(dulang pumpkin cinderella)

Kenapa bayar lebih untuk hantaran majlis pertunangan dan perkahwinan anda?

Guna pun sekali jer… Tak perlu membazir kot sebab lepas tu simpan buat pekasam… Jadi, marilah sewa dengan saya… Berbaloi-baloi…

SMS atau Wassap saya iema 0194787442. Area selayang…

Tapi bole sewa jika majlis anda luar KL…

Ambil seminggu sebelum majlis dan pulangkan seminggu selepas majlis.

Deposit utk booking tarikh RM50.

Dulang Hantaran White Exclusive

Dulang hantaran untuk disewa…

Tema white n peach…

RM20 sahaja sangat murah…

Kenapa bayar lebih untuk hantaran majlis pertunangan dan perkahwinan anda?

Guna pun sekali jer… Tak perlu membazir kot sebab lepas tu simpan buat pekasam… Jadi, marilah sewa dengan saya… Berbaloi-baloi…

SMS atau Wassap saya iema 0194787442. Area selayang…

Tapi bole sewa jika majlis anda luar KL…

Ambil seminggu sebelum majlis dan pulangkan seminggu selepas majlis.

Deposit utk booking tarikh RM50.

dulang peach iema

Dulang Hantaran Untuk Disewa

Sewa 9 Dulang Hantaran Pumpkin Exclusive RM25 sedulang

Terdapat 10 set dulang… Kek tidak perlukan dulang hanya pahar…

Dulang Hantaran Untuk Disewa RM25 sahaja Siap Hias

dulang hantaran2

Dulang Hantaran Untuk Disewa RM25 sahaja Siap Hias…

Hanya letak barang sahaja…

Ada 9 sangkar labu dalam simpanan…

Kenapa anda perlu berhabis duit untuk mendapatkan dulang hantaran yang cantik dan elegan…

Hubungi saya iema 0194787442.

Dulang Hantaran Untuk Disewa

Saya menyediakan perkhidmatan sewaan dulang hantaran terkini tahun 2012.

Mengapa perlu berhabis duit untuk mendapatkan dulang yang cantik dan exclusive?

Saya menawarkan harga sewaan yang sangat murah iaitu RM20 untuk satu dulang yang telah siap dihias.

Hanya perlu meletakkan barang sahaja.

Berminat hubungi saya iema 0194787442.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,479 other followers