Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

Assalamualaikum semua… Hadusss… Lama betul tak update blog ni sampai dah tak reti lak nak tulis apa… Untuk pengetahuan semua, iema masih lagi menjalankan perniagaan sewaan dulang hantaran tetapi kali ini iema share dgn sepupu iema nama eena. Eena tinggal di PJ. Jadi sesiapa yg dok dekat dgn rumah Eena boleh ambil kat dia. so…… More Dulang Hantaran iema(Selayang) & eena(PJ)

Dulang Hantaran White Exclusive

Dulang hantaran untuk disewa… Tema white n peach… RM20 sahaja sangat murah… Kenapa bayar lebih untuk hantaran majlis pertunangan dan perkahwinan anda? Guna pun sekali jer… Tak perlu membazir kot sebab lepas tu simpan buat pekasam… Jadi, marilah sewa dengan saya… Berbaloi-baloi… SMS atau Wassap saya iema 0194787442. Area selayang… Tapi bole sewa jika majlis… More Dulang Hantaran White Exclusive

Promosi Dulang Hantaran Murah Pada Harga Sewa RM20

Kepada pasangan bakal pengantin dan tunang sila hubungi atau sms saya jika berminat dengan tawaran ini. Bayaran deposit hanya RM50 sahaja. Bayaran deposit ini sebagai booking pada tarikh kenduri anda. Dulang boleh diambil seminggu sebelum kenduri dan pemulangan seminggu selepas kenduri. Boleh datang tengok dulu dulang ini. Jika berminat baharu buat bayaran deposit. Hubungi atau… More Promosi Dulang Hantaran Murah Pada Harga Sewa RM20